друкувати


Коломийщина: Райвідділ культури організував конкурс, присвячений С.Людкевичу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-28 10:51:46
Коломийщина подарувала світові відомого композитора Анатолія Кос-Анатольського, народного артиста, видатного сопілкаря Василя Попадюка, наших сучасників: віртуозів-скрипалів – Народного артиста, професора Петра Терпелюка, Заслуженого працівника культури Івана Арсенича, Василя Гекера, цимбаліста, Заслуженого артиста України Івана Кавацюка, народного майстра, композитора-фольколориста Михайла Тимофіїва.

Відділ культури і туризму Коломийської райдержадміністрації організував і провів ІІ фортепіанний районний конкурс, присвячений 130-ій річниці з Дня народження Станіслава Людкевича, метою якого є підвищення виконавської майстерності, виявлення обдарованих учнів, свідоме обрання в майбутньому професії – музикант, повідомляє прес-служба РДА.

У конкурсі взяли участь 28 учнів. За словами начальника відділу культури і туризму Коломийської райдержадміністрації Людмили Федор, районний конкурс буде першою сходинкою для юних обдарувань до обласних та Всеукраїнських конкурсів.

Відділ культури і туризму райдержадміністрації прикладає зусилля для створення належних умов праці викладачів, гармонійного розвитку учнів в початкових спеціалізованих навчальних закладах, свідченням чого у 2008 році за сприянням Коломийської районної державної адміністрації та районної ради було відкрито Нижньовербізьку дитячу школу мистецтв.

Обговорити на форумі