друкувати


Проведено ярмарок вакансій для осіб з обмеженою працездатністю

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-26 04:21:38
В Коломийському центрі зайнятості проведено ярмарок вакансій для осіб з обмеженою працездатністю. Проведенню заходу передувала робота з Івано-Франківським обласним відділенням Фонду соціального захисту інвалідів щодо виявлення підприємств, де чисельність працюючих інвалідів менша від установленої нормативом, передбаченим Законом України "Про основи соціальної захищеності інвалідів України".

Зі вступним словом до учасників звернувся директор міськрайонного центру зайнятості Василь ГЛАГОЛЮК, який ознайомив присутніх зі станом ринку праці в місті Коломиї та в Коломийському районі, розповів про забезпечення правових гарантій соціального захисту інвалідів, сприяння їх працевлаштуванню, повідомляє прес-служба РДА.

В роботі ярмарку взяли участь 13 роботодавців Коломийщини, соціальні партнери – 3 представники, 19 безробітних – особи з обмеженою працездатністю та 7 осіб-інвалідів, не зареєстровані в центрі зайнятості в пошуках роботи.

В результаті проведеного ярмарку вакансій 11 особам представниками роботодавців призначено співбесіду з керівниками підприємств і організацій, а 4 інвалідів цього дня зараховано на роботу.

Обговорити на форумі