друкувати


Вечір запитань та відповідей до Мирослава ЯРЕМАКА у "Химері"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-26 12:23:44
Арт-кафе клуб "Химера" розпочав весняний сезон своїх культурно-мистецьких проектів. Однак цьогорічний весняний сезон матиме дещо оновлений формат і, відповідно, оновлені проекти.

Саме для того, щоб ознайомити франківську публіку з цими проектами, "Химера" проведе презентацію проекту "ВЕЧІР ЗАПИТАНЬ ТА ВІДПОВІДЕЙ" з Мирославом Яремаком, який, власне, і являється автором оновлених "химерних" акцій. Презентація відбудеться у п’ятницю, 27 березня о 18:00 в арт-кафе клубі "Химера".

Оскільки проведення вже звичних літературних презетацій відтермінувалося до осені та у зв’язку з новим економічним становищем на сьогоднішній день, арт-клуб "Химера" розпочинає новий проект – жарт-шоу. Особливістю проекту є проведення своєрідних вечорів сміху.

До участі в проекті запрошуються усі бажаючі без вікових, статевих, професійних та інших обмежень, ті, хто вміє і може розсмішити будь-яким видом жарту.

Усі бажаючі матимуть змогу отримати та заповнити анкету учасника і подати її до 20 квітня в арт-клуб "Химера". Для переможця цього конкурсу передбачена грошова винагорода сумою 1111,11 грн та контракт (за домовленістю) на виступи у "Химері". Також КОЖЕН учасник проекту "Хі-Хі-Химера" отримає диплом участі у конкурсі.

Наступною акцією є оновлений проект проведення художніх виставок під назвою "Я І АРТ-РИНОК.2", який має на меті створення на базі та за умов арт-кафе клубу "Химера" квазігалереї. А саме – організацію та проведення перманентних виставок "ТАКІ КАРТИНИ КУПУЮТЬ ТЕПЕР" виразно комерційного спрямування з можливістю подальшого виявлення найбільш комерційно успішного автора.

Цікаво? Дізнайтеся більше інформації в п’ятницю, 27 березня о 18:00. Прийдіть та отримайте відповідь на будь-яке своє запитання!

Обговорити на форумі