друкувати


Гуцульські дебоші із кримінальним фіналом

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-26 11:41:58
В одному з сіл Коломийського району, працівники міліції затримали і доправили у райвідділ 23-річного місцевого мешканця, який обґрунтовано підозрюється у заподіянні тяжких тілесних ушкоджень рідній бабусі.

Невдячний внук мало не вкоротив віку 84-річній бабці за те, що та відмовилася дати неробі гроші на спиртне. Замість того, щоби стати опорою для паралізованої матері і похилого віку бабці молодик зловживав спиртними напоями, причому нерідко випивав за пенсійні гроші жінок.

Виїхавши в село, працівники міліції розшукали бузувіра в сусідській хаті. Парубок кинувся навтьоки, а при затриманні вчинив шалений опір міліціонерам. За інформацією з Коломийському райвідділу міліції, затриманий у липні минулого року повернувся з місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння пограбування. Зараз вирішується питання про арешт парубка і порушення щодо нього кримінальної справи. Повторне ув’язнення може затягнутися для зловмисника на термін від 5 до 8 років. Тим часом потерпіла бабуся з важкими травмами голови перебуває під наглядом лікарів.

Цієї ж доби через внутрішньосімейний конфлікт опинився в лікарні 36-річний мешканець Надвірнянського району. У цьому разі чоловік став заручником не тільки того, що прийшов додому в нетверезому стані, але й загострення хвороби матері, пов’язаної з психічним станом. Щойно син заснув, як жінка взялася за сокиру і кілька разів вдарила нею в різні частини тіла чоловіка. На щастя, потерпілий вижив у тій малоприємній ситуації. Жінку допроваджено на лікування в медзаклад закритого типу.

Автор: Василь ГУЛЬТАЙЧУК, ЦЗГ УМВС в області
Обговорити на форумі