друкувати


126 четвертокурсників міліцейського інституту розпочали завершальне стажування

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-25 12:50:01
З цього тижня у курсантів четвертого курсу Прикарпатського юридичного інституту Львівського державного університету внутрішніх справ розпочалося завершальне стажування в міліцейських підрозділах, які направляли їх на навчання.

Із 126 випускників п’ятнадцятеро стажуватимуться в карному розшуку, а решта – дільничними інспекторами міліції. Виступаючи перед курсантами, начальник міліцейського інституту генерал Юрій Рахівський сказав, що під час практики майбутні офіцери закладають фундамент для своєї подальшої кар’єри. Тому за ці чотири місяці необхідно взяти максимум знань і навичок, аби згодом було легше адаптуватися на самостійній роботі.

Перший заступник начальника УМВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Ігор Сав’юк, який прийшов на зустріч з випускниками разом із заступниками керівника прикарпатської міліції Ярославом Манжелеєм та Василем Кавацюком, побажав юнакам і дівчатам плідної роботи під час стажування. У прикарпатській міліції чекають на поповнення, яке, за традицією, буде найчисельнішим. Відповідно до персонального розподілу, уже влітку в органах внутрішніх справ Івано-Франківщини розпочнуть роботу 57 випускників Прикарпатського юридичного інституту МВС.

Автор: Ігор ГОЛИНСЬКИЙ, працівник прес-служби Прикарпатського юридичного інституту Львівського державного університету внутрішніх справ
Обговорити на форумі