друкувати


Названо склад збірної України на гру з Англією

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-24 05:39:44
Головний тренер національної збірної України Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО провів прес-конференцію, на якій оприлюднив остаточний список футболістів, які викликані в розташування команди для підготовки до матчу зі збірної Англії у рамках відбірного етапу на ЧС-2010.

Нагадаємо, минулого тижня МИХАЙЛИЧЕНКО назвав розширений список з 28-ми кандидатів, але обмовився при цьому, що безпосередньо в табір збірної буде викликано не більше 24-х футболістів.

У підсумку ж, початковий список "схуд" відразу на п'ять прізвищ. Як повідомив наставник збірної України, тренерський штаб команди прийняв рішення не залучати на цей збір наступних футболістів: голкіпера Олександра ГОРЯЇНОВА ("Металіст"), півзахисника Сергія КРАВЧЕНКО ("Динамо") і нападників Володимира ГОМЕНЮКА ("Дніпро"), Марко ДеВІЧА ("Металіст") і Євгена СЕЛЕЗНЬОВА ("Шахтар").

Таким чином, відомий остаточний список футболістів, які будуть готуватися до матчу зі збірною Англії:

Воротарі: Андрій ПЯТОВ, Рустам ХУДЖАМОВ (обидва - "Шахтар"), Станіслав БОГУШ ("Динамо").

Захисники: Віталій МАНДЗЮК, Тарас МИХАЛИК (обидва - "Динамо"), Андрій РУСОЛ ("Дніпро"), Дмитро ЧИГРИНСЬКИЙ, Олександр КУЧЕР, В'ячеслав ШЕВЧУК (всі - "Шахтар"), Григорій ЯРМАШ ("Ворскла").

Півзахисники: Олександр АЛІЄВ ("Динамо"), Сергій ВАЛЯЄВ, Валентин СЛЮСАР (обидва - "Металіст"), Олексій ГАЙ ("Шахтар"), Євген ЛЕВЧЕНКО ("Гронінген", Нідерланди), Максим КАЛІНІЧЕНКО, Сергій НАЗАРЕНКО, Руслан РОТАНЬ (всі - "Дніпро"), Анатолій ТИМОЩУК ("Зеніт", Росія).

Нападники: Андрій ВОРОНІН ("Герта", Німеччина), Артем КРАВЕЦЬ, Артем МІЛЕВСЬКИЙ (обидва - "Динамо"), Андрій ШЕВЧЕНКО ("Мілан", Італія).

Нагадаємо, що безпосередню підготовку до матчу зі збірною Англії команда МИХАЙЛИЧЕНКО буде проводити на короткостроковому зборі в передмісті Лондона - Сент-Олбанс. На Туманний Альбіон українська команда відправиться в середу, 25-го березня, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі