друкувати


"Жива вода" для дітей

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-24 01:07:31
Івано-Франківський обласний благодійний фонд "Жива вода" ініціював створення в Коломийському районі навчально-оздоровчого центру медико-соціальної реабілітації дітей з органічним ураженням нервової системи. Лікувально-профілактичний заклад спрямований на попередження інвалідності у дітей області, зменшення прошарку соціально дезадаптованих дітей, а також впровадження сучасної системи медико-соціальної реабілітації дітей з патологією нервової системи, максимально можливе залучення цього контингенту до суспільно-корисної праці та самозабезпечення.

Центр передбачає комплексний і системний підхід у вирішенні аспектів реабілітаційного процесу, а саме: медична реабілітація, яка забезпечує реабілітацію на рівні біологічного організму людини; соціальна реабілітація, яка забезпечує реабілітацію людини з інвалідністю як соціального суб’єкта; психологічна, яка забезпечує реабілітацію людини з інвалідністю на рівні особистості; педагогічна реабілітація, що забезпечує реабілітацію людини як суб’єкта діяльності.

Для діяльності центру необхідні значні кошти. Ми будемо раді, якщо ви не залишитесь осторонь ініціативи створення центру. Телефон для довідки: моб. 80970383910. Засновники фонду — подружжя Микола та Надія ПОЛАГЕЇ, ділянка в селі Семаківці.

Джерело: Вільний голос для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі