друкувати


С.ЛОБОДА: пісню і концепцію виступу на Євробаченні змінено

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-23 03:03:37
Співачка Світлана ЛОБОДА змінила назву і слова пісні, з якою вона представить Україну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2009" у Москві. Як повідомили в прес-службі співачки, конкурсна пісня Лободи буде мати дві назви - "Be my Valentine" і "Anti-Crisis girl".

Крім того, українська виконавиця змінила слова в останньому приспіві заявленої пісні "Be my Valentine". Тепер замість "Baby, you're so fine, Be my Valentine" буде "Baby, I can save your world! I'm your anti-crisis girl!", що в перекладі означає "Улюблений, я врятую твій світ, тому що я - антикризова дівчина ".

Такий спонтанний хід змінив всю концепцію виступу артистки в Європі.

За словами ЛОБОДИ, її команда веде переговори з фахівцями по трюках - майстрами цирку "Дю Солей", які приїдуть спеціально, щоб навчити українську співачку для виступу на Євробаченні.

Креативним продюсером шоу буде Алан БАДОЄВ, хореографом-постановником Олена КОЛЯДЕНКО та балет Freedom.

Нагадаємо, Світлана ЛОБОДА виступить під номером 17 у другому півфіналі міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2009" в Москві 14 травня.

Як повідомлялося, конкурс естрадної пісні "Євробачення-2009" буде проведено в Москві з 11 по 16 травня. Зокрема, півфінали конкурсу пройдуть 12 і 14 травня, а фінал - 16 травня у "Спортивний комплекс Олімпійський".

РФ отримала право на проведення конкурсу після того, як представник цієї країни Діма БІЛАН переміг на Євробаченні в 2008 році, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі