друкувати


Відчиняє двері міліцейський виш

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-23 01:38:46
В Прикарпатському юридичному інституті Львівського державного університету внутрішніх справ відбувся День відкритих дверей.

Як повідомив Коломия ВЕБ Порталу Ігор ГОЛИНСЬКИЙ, керівник прес-служби навчального закладу, щоб дізнатися про умови вступу, навчання і проживання тут побувало більше сотні школярів а їх батьків. Серед майбутніх абітурієнтів багато учнів підшефного Прикарпатського військово-спортивного ліцею-інтернату. Майбутні абітурієнти зустрілися з керівництвом інституту, ознайомилися з експозицією місцевого музею, побували спортивному залі та стрілецькому тирі.

Новопризначений начальник інституту генерал-майор міліції Юрій РУХІВСЬКИЙ вважає, що цьогорічна вступна кампанія повинна пройти "під знаком відбору кращих з кращих абітурієнтів, з числа тих, хто йде в правоохоронці за велінням серця, а не з якихось кон’юнктурних спонукань, чи, можливо, лише за порадою батьків". Загалом у новому 2009-2010 році в інститут планують прийняти понад 600 першокурсників з різних регіонів України. До речі, щороку в міліцейському виші значно збільшується кількість дівчат охочих стати правоохоронцями.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі