друкувати


Закарпатка - королева України

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-23 11:35:31
Переможницею національного конкурсу краси "Королева України-2009", проведеного у Києві компанією "Diva Fashion Group" та Центром мод "Європа", стала 17-річна мешканка Ужгорода Елеонора ДЕМЕШ.

Саме цій красуні надано можливість представляти цьогоріч нашу державу на конкурсі "Міс Модель Світу", в якому, зазвичай, беруть участь представниці щонайменше 60 країн. У ході цього "змагання" дівчат також було визначено й "Першу віце-королеву України". Нею стала 20-річна Марія Хаврук (місто Рівне). "Другою віце-королевою України" стала 23-річна одеситка Тетяна Мея. "Третя віце-королева України" - харків'янка Ольга Зарубіна, якій 19 років.

Цього разу конкурс суттєво відрізнявся своїм форматом. Його учасники, а це 23 дівчини, протягом двох годин влаштовували для журі та глядачів неймовірно цікаве шоу у режимі non-stop з оригінальним сценарієм, постановками, вишуканим відео-рядом та показом ексклюзивних колекцій від відомих іноземних дизайнерів. Зокрема, красуні продемонстрували незвичайні короткі сукні, створені спеціально для них німецьким дизайнером, який увійшов у десятку кращих дизайнерів світу, Берканом Тузунатачем.

Приємною несподіванкою стало й те, що під час конкурсу було відзначено ще кілька талановитих дівчат. Так, титул "Королева Таланту" отримала 20-річна мешканка Харкова Олена ШЕСТАКОВА. Винагородою для цієї яскравої блондинки стане підписання угоди з українським продюсером Юрієм НІКІТІНИМ щодо подальшої співпраці у сфері шоу-бізнесу. Володаркою титулу "Королева Бікіні" стала 16-річна Ніколь КАЗАК (м.Одеса). Як зазначив президент міжнародних конкурсів "Міс Модель Світу" та "Міс Бікіні Світу" Суха АЛПАЙЛІ, саме вона від України братиме участь у конкурсі "Міс Бікіні Всесвіт-2009". Деякі дівчата отримали можливість бути моделями на показах колекції Високої моди, а деякі - замовлення щодо участі у рекламі відомих компаній та їх розкрутки.

Як наголошують організатори національного конкурсу краси "Королева України-2009", додаткові титули та інші нововведення були зроблені заради того, щоб дати можливість якомога більшій кількості красунь розкрити себе як у модельному бізнесі, так і в інших сферах, адже вони цього заслуговують.

Джерело: УКРІНФОРМ
Обговорити на форумі