друкувати


В Україні планується запровадити єдиний електронний квиток

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-20 01:16:55
Міністерство транспорту та зв’язку України планує запровадити єдиний електронний квиток і створити всі умови для розвитку авіакомпаній-дискаунтерів. Про це розповів керівник міністерства Йосип ВІНСЬКИЙ.

Реалізація проекту автоматизованої системи “Єдиний електронний квиток” відбувається в два етапи: на першому – відкриття експериментальних пунктів продажу квитків і налагодження роботи системи, бронювання і продаж квитків на автомобільні й авіаперевезення; на другому – бронювання і продаж залізничних квитків.

Щодо підготовки транспортної галузі до Євро-2012, то, за словами Вінського, тут усе, попри кризу, відбувається за планом.

Цього року планується закінчити реконструкцію злітної смуги в аеропорту Донецька, розпочати реконструкцію аеродрому у Львові і завершити проектні роботи в інших аеропортах, зазначених у програмі. Наступного року, повідомив Вінський, планується здійснити реконструкцію злітних смуг у Львові та Харкові. На час робіт вильоти буде перенесено до Івано-Франківська та Полтави, повідомляє Івано-Франківська ОДТРК.

Обговорити на форумі