друкувати


Ю.Сьомін: "Після такої гри ми нікого не боїмося"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-20 09:35:36
"Металіст" - "Динамо" - 3:2. Післяматчева прес-конференція. Юрій Сьомін, головний тренер "Динамо":

- Дуже складно за короткий час виграти три матчі у такої команди, як "Металіст". На мій погляд, суперники сьогодні показали футбол найвищого рівня, від якого, думаю, глядачі отримали задоволення. Щоправда, результат, мабуть, сподобався не всім. Хід матчу складався не в нашу користь, ми програвали, але кожного разу знаходили в собі сили виправити ситуацію. Під час гри робили дуже багато перестановок, проводили заміни, футболістам доводилося грати на різних позиціях. У підсумку, ми домоглися свого, і раді, що пройшли "Металіст" і граємо в наступному раунді Кубка УЄФА.

- Що подумали, коли рахунок став 3:1?
- Ви бачили, що ми не здавалися. Зробили перестановку і забили гол.

- Наскільки доленосну роль у сьогоднішньому матчі відіграло відсутність Вукоєвіча? Як, на ваш погляд, впорався роллю опорного півзахисника Ель Каддурі?
- Звичайно, Вукоєвіч - це дуже велика втрата для нас. Огнен центральна фігура в оборонних діях команди. Звичайно, нам його не вистачало. А Бадр грав добре, азартно, причому, як на одній позиції, так і на другий, коли перейшов на лівий фланг. Він став багато атакувати, у нас з'явилися гарні моменти.

- Напевно, перед грою ви з Богушем розбирали удари Жажа зі штрафних. Чому Стас не зробив ніяких висновків?
- Просто Жажа має прекрасно поставлений удар. У нас добре б'є штрафні Алієв, а в "Металіста" прекрасно виконує стандарти Жажа. Не знаю, як можна ловити м'ячі після його ударів.

- Яку команду волієте бачити в суперниках у чвертьфіналі Кубка УЄФА?
- Після сьогоднішньої гри ми нікого не боїмося.

Джерело: Iнформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ)
Обговорити на форумі