друкувати


Кубок УЄФА: Продовжують приємно дивувати

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-20 09:05:26
Такого ще не було. Зразу дві українські команди продовжать боротьбу за Кубок УЄФА в 1/4 фіналу розиграшу престижного європейського трофею.

Що там буде грати одна команд – це знали всі, бо між собою змагалися дві українські команди "Динамо" Київ та "Металіст" Харків. Першу гру з мінімальним рахунком (1:0) виграли кияни. Харків’яни почали гру активно і незабаром на 29-ій хвилині зустрічі забили перший гол у ворота киян.

Харків’янин Асеведо з штрафного навісив в район одинадцятиметрової позначки, де Слюсар головою переправив м'яч в нижній кут воріт. На 57-ій хвилині зустрічі Коельо зробив рахунок 2:0 на користь харків’ян. Бразилець заробив штрафний і сам його і пробив. М'яч випірнув перед голкіпером і залетів в правий кут воріт, Богуш як не намагався дотягнутися до м'яча не зумів. На 70-ій хвилині матчу киянин Алієв навісив з штрафного, Горяїнов не зміг зафіксувати м'яч в руках і Сабліч переправив його у сітку воріт. Потім Слюсар приблизно з семи метрів посилає м’яч у ворота киян. Та останній і вирішальний гол у матчі все ж забили футболісти "Динамо". Нінковіч з лівого флангу прострілив уздовж воріт і м'яч рикошетом від Березовчука влетів у ворота "Металіста", який переміг у цьому матчі 3:2, але поступився за сумою двох матчів, бо кияни забили більше м’яч ів у гостях.

Та найбільше порадував донецький "Шахтар", який вдома упевнено обіграв московський ЦСКА з рахунком 2:0 і за сумою двох матчів (1:2) вийшов у чвертьфінал турніру. Матч господарі почали активно і повністю володіли ініціативою, та забити гол у першому таймі "Шахтар" так і не зміг. Це сталося лише на 53-ій хвилині зустрічі, коли "гірники" заробили пенальті, який чітко реалізував бразилець Фернандіньо. Під завісу поєдинку Адріано зробив рахунок 2:0. Акінфєєв помилився на виході після флангової передачі і вибив м'яч рукою прямо на ногу Адріано, який спокійно спрямував м'яч у порожні ворота.

Автор: , UKRGAZETA.cz
Обговорити на форумі