друкувати


Закон України "Про попередження насильства в сім’ї" - в дії

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-19 09:31:27
17 березня 2009 року в приміщенні будинку культури смт.Отинія відбувся організований відділом у справах молоді та спорту Коломийської райдержадміністрації та відділом сімейної політики, оздоровлення дітей та бухгалтерського обліку обласного управління у справах сім’ї та молоді навчальний регіональний семінар "Про попередження насильства в сім’ї".

В роботі семінару взяли участь начальник відділу сімейної політики, оздоровлення дітей та бухгалтерського обліку обласного управління у справах сім’ї та молоді Оксана Герцик, начальник відділу у справах молоді та спорту Коломийської районної державної адміністрації Василь Козоріз, Михайло Мандзюк - народний умілець смт. Отинія, Леся Марцінків - лікар Отинійської районної лікарні, Надія Михайлишин - член сім’ї репресованих, молода поетеса смт. Отинія - Любов Прокопів та сімейний фольклорний колектив сім’ї Костюків селища Отинія, а також начальники відділів у справах молоді та спорту, дільничні інспектори Верховинського, Коломийського, Косівського та Надвірнянського районів, міст Коломия та Яремче, повідомляє прес-служба РДА.

На семінарі виступили працівники центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді, міського відділу УМВС, міськрайонного центру зайнятості

Обговорити на форумі