друкувати


Акція "Раритетні книги – бібліотеці"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-18 04:50:56
Івано-Франківська обласна наукова бібліотека імені І.Франка оголосила акцію "Раритетні книги – бібліотеці".

Першим на неї відгукнувся п. Р.Фабрика, Заслужений журналіст України, член Національної спілки журналістів України, лауреат премії "Золоте перо".

Завдяки його благодійництву, фонди відділу літератури іноземними мовами бібліотеки поповнилися понад 60 виданнями. Серед них є цінні раритетні книги з англомовної серії „Світова класика: поезії лорда Альфреда Теннісона” та ілюстроване видання твору Чарльза Діккенса "Життя та пригоди Мартіна Чезлвіта", яке є синтезом графічного мистецтва та поліграфічної техніки. Обидві книги 1868 року видання.

Серед інших подарованих книг – англомовні географічні довідники різних країн, учбово-методичні посібники для навчання англійської мови як іноземної, художня література та література з питань психології та релігії англійською мовою.

Дирекція бібліотеки щиро вдячна п. Роману Фабриці за підтримку акції та за цінні видання, які тепер будуть доступними не лише нинішнім, але й прийдешнім поколінням.

Запрошуємо всіх зацікавлених ознайомитися з виставкою подарованих друкованих видань.

Сподіваємося, що ще багато свідомих громадян нашого міста та регіону приєднаються до акції і подарують раритетні книги бібліотеці.

Автор: Андрій ЧЕМЕРИНСЬКИЙ, головний спеціаліст із взаємодії з ЗМІ Управління культури Івано-Франківської ОДА
Обговорити на форумі