друкувати


Посол України в Польщі зустрівся з головою польського футболу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-18 04:10:43
17 березня Посол України в Республіці Польща Олександр Моцик зустрівся з головою Федерації футболу Польщі Гжегожем Лято, який у минулому був видатним польським футболістом і відомим тренером.

Під час зустрічі були обговорені питання підготовки України і Польщі до фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Співрозмовники взаємно поінформували один одного про хід будівництва в обох країнах стадіонів, реконструкції аеропортів, інших об’єктів інфраструктури. Було висловлено впевненість у тому, що Україна і Польща належним чином підготуються до чемпіонату.

Було також констатовано, що обидві країни і надалі працюватимуть як одна команда, розвиватимуть співпрацю на засадах відкритості і взаємної довіри відповідно до паритетної участі приймаючих українських і польських міст в організації і проведенні чемпіонату.

В ході розмови було висловлено спільну думку щодо необхідності поліпшення ситуації на українсько-польському державному кордоні, насамперед за рахунок модернізації існуючих і будівництва нових пунктів пропуску, з метою створення належних умов для перетину спільного кордону під час чемпіонату Європи з футболу 2012 р.

Окрему увагу було приділено обговоренню ходу підготовки до ІІІ засідання спільного Українсько-Польського комітету з питань Євро-2012 на чолі з прем’єр-міністрами двох країн, яке має відбутися ближчим часом у Варшаві, а також поглибленню співпраці між Федераціями футболу України і Польщі.

Було домовлено про підтримку постійних робочих контактів між Посольством України в РП і Федерацією футболу Польщі, повідомляє прес-служба Посольства України в РП.

Джерело: Польське радіо
Обговорити на форумі