друкувати


За добу - 28 заяв і повідомлень про злочини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-18 03:44:41
Протягом минулої доби в чергові частини міліції краю надійшло 28 заяв і повідомлень про злочини, в тому числі пограбування, 11 крадіжок, випадок заподіяння тілесних ушкоджень. Водночас співробітники міліції розкрили 19 злочинів. Викрито один злочин у сфері економіки. Двічі з незаконного обігу вилучалися наркотичні речовини.

Минулого вечора у Долинський райвідділ міліції із заявою про крадіжку звернувся 29-річний мешканець Рожнятівського району. Як повідомив заявник, коли він міняв колесо в машині, невідомий зловмисник викрав з салону авто його барсетку, в якій була чимала кількість грошей в іноземній валюті та документи. В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники міліції за "гарячими слідами" встановили особи та затримали підозрюваних у вчиненні злочину. Ними виявилися четверо жителів Львівської області. Наразі проводиться перевірка на причетність затриманих до вчинення інших майнових посягань.

Крадіжку моторолера розкрили співробітники рогатинської міліції. Як встановили оперативники, до викрадення скутера вартістю понад п’ять тисяч гривень з чужого господарства доклав руки 20-річний односельчанин потерпілого.

За підозрою у вчиненні майнового посягання у поле зору яремчанських правоохоронців потрапив місцевий житель. Як наразі відомо, працюючи охоронцем на новобудові, чоловік примудрився викрасти шість рулонів мінеральної вати.

Учора задокументовано три злочини у лісовій галузі. Зокрема, у Косівському районі правоохоронці викрили двох місцевих жителів, які здійснили самовільну порубку лісу.

У Долинському районі в ході проведення санкціонованого обшуку у помешканні 42-річного жителя райцентру оперативники виявили та вилучили обріз мисливської рушниці. Крім того, з’ясувалося, що незаконний вогнестріл чоловік зберігав з метою подальшого збуту.

Упродовж минулої доби на Прикарпатті трапилася 1 дорожньо-транспортна пригода, в якій двоє людей отримали травми, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі