друкувати


Євробачення-2009: Вкрадена "Мамо"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-16 01:28:57
Не встиг вщухнути скандал про нібито расистські вислови української співачки Анастасії ПРИХОДЬКО, яка виступатиме цього року на конкурсі "Євробачення" за Росію, як на її продюсера Костянтина МЕЛАДЗЕ подали позов із звинуваченням у плагіаті. Мовляв, пісня його підопічної "Мамо" вкрадена.

Звинувачення висунула 36-річна викладачка вокалу з Ростова-на-Дону Ядвіга ПСЕПКОВСЬКА. За її словами, вона послала до Москви диск із записом своєї композиції "Доросле кохання" ще в грудні. Щоб гідно виглядати перед авторитетним журі конкурсу, виконавиця навіть зняла справжній відеокліп: "Моїм режисером і оператором стала мама. Зйомки проходили в школі".

Костянтин МЕЛАДЗЕ, на думку ПСЕПКОВСЬКОЇ, просто вкрав її композицію для своєї протеже ПРИХОДЬКО. Жінка вважає, що результати самого відбіркового етапу були навмисно сфальсифіковані. "Коли я почула пісню в її виконаннї, то просто обімліла! Мелодія мало чим відрізняється від моєї, всього лише змінений ритмічний малюнок", - каже жінка.

Сам МЕЛАДЗЕ коментувати цю ситуацію відмовився, заявивши, що це всього лише істерія довкола конкурсу.

Як повідомлялося, Анастасію ПРИХОДЬКО, яка представлятиме Росію на Євробаченні-2009 в Москві, звинуватили у націоналістичних висловлюваннях і не дозволили приймати участь на конкурсі від України. Брат співачки вже заявив, що збирається подавати позов до суду через публікацію у газеті "Московський комсомолець", яка, на його думку порочить його родину, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі