друкувати


Італія: Українку запросили у гості, а потім зґвалтували

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-16 10:46:44
Її запросили у гості, на каву, а потім зґвалтували. Вона 26-літня українка, живе в Італії так би мовити не законно, тобто не має документів на право перебування. Працює домогосподаркою, а точніше доглядає перестарілих. Він молодий хлопець, румун за національністю. Познайомилися вони на площі у містечку Вімеркате (Vimercate, Italia), де переважно призначають побачення місцеві жителі, у вихідні зустрічаються заробітчани...

Випадкове знайомство, прогулянка під портиками, кава у барі, не вимушена розмова двох іноземців... Так у перші дні березня дівчина знову зустріла свого випадкового знайомого, він представив їй свого товариша молодого, 19-ти літнього красивого парубка, який проживав у будинку, попри котрий пролягала її дорога до роботи.

Використовуючи той факт що хата не є далеко ці двоє запропонували дівчині зайти до них у гості, на каву. Дівчина прийняла їхню пропозицію без жодної підозри. Не запідозрила вона нічого навіть тоді коли її знайомий сказав, що вийде за сигаретами і залишить їх у двох.

Після того як вони залишилися у двох молодик почав залицятися і робити непристойні пропозиції, що разу його домагання ставали все більше настирливими, а поведінка агресивнішою. Не добившись нічого словами молодик пустив у рух кулаки... Тільки через кілька годин по тому молодик відпустив свою жертву.

О другій годині по полудню дівчина вся в сльозах прийшла у поліційний відділок, де були проведені всі необхідні у такому випадку дії. Після чого вона була доправлена до однієї з медичних клінік Мілану, повідомляє Corriere della Sera.

Насильника поліція вислідила і затримала наступного вечора. 19-річний румун знаходиться в Італії протягом двох місяців, ніде не працює, але вже мав проблеми з поліцією. Наразі він знаходиться у тюрмі міста Монца.

Автор: Семен САФАТ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі