друкувати


Дитина вигадала історію про ДТП

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-16 09:15:44
Упродовж половини дня 12 березня і наступної доби працівники Державтоінспекції і карного розшуку в Надвірнянському районі розшукували ймовірну автомашину, що начебто була причетна до наїзду і заподіяння тілесних ушкоджень 8-річному хлопчику на дорозі в селищі Делятині. У той день дитину було доставлено в лікарню з переломом плечової кістки руки.

Як уже достеменно встановлено, насправді хлопчина постраждав через власну необережність, перебігаючи проїжджу частину дороги. Щоб за це не сварили батьки, дитина вигадала історію про те, начебто на пішохідному переході її збила машина з причепом. З’ясувавши дійсні обставини пригоди на дорозі, батьки малолітнього пацієнта лікарні подякували міліціонерам за проведену роботу з розшуку автомобіля і вибачилися за завдані клопоти.

Своєю чергою, власники автомобілів, яких правоохоронці перевіряли на причетність до дорожньо-транспортної пригоди, котрої не було, мають з розумінням сприйняти міліцейські заходи, що були спрямовані на встановлення істини. Міліція ретельно перевіряє кожне повідомлення від громадян, а тим паче, коли йдеться про факти скоєння злочинів чи правопорушень.

Автор: Василь ГУЛЬТАЙЧУК, ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Обговорити на форумі