друкувати


Пильнуйте свої сумки чи барсетки

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-13 10:15:13
Кримінальників, що спеціалізуються на вчиненні кишенькових крадіжок, спіймати з наявним нелегко. Тим паче, що жертва майнового посягання у рідкісних випадках одразу виявляє пропажу з кишені чи сумки. Набагато частіше момент скоєння крадіжки непомітний й для інших. Однак, як кажуть у народі, не завжди свято Петра випадає на середу. У даному разі радше навпаки. Саме цієї середи на продовольчому ринку в Івано-Франківську співробітники карного розшуку затримали 24-річного Петра С., який "знався" на чужих кишенях.

Раніше двічі засудженого мешканця Долини у скоєнні злочину було викрито класично: його руку перехопили безпосередньо в чужому одязі. З лівої кишені жіночого пальта зловмисник саме витягував мобільний телефон, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Як повідомили з Івано-Франківського міськвідділу міліції, оперативники карного розшуку цілеспрямовано "полювали" на цього кишенькового злодія, маючи серйозні підстави щодо його причетності до цього роду злочинів.

Тим часом звертаємо увагу громадян на необхідності дотримання найпростіших способів, як уберегтися від кишенькових крадіжок. Мобільні телефони, документи і гроші слід зберігати у внутрішніх кишенях одягу. Перебуваючи в громадському транспорті, пильнуйте свої сумки чи барсетки, тримаючи їх перед собою.

Обговорити на форумі