друкувати


Управління пенсійного фонду України в м.Коломиї: Корисний семінар

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-12 06:05:37
12 березня 2009 року о 10.00 год. в залі засідань міської ради відбувся семінар з головними бухгалтерами підприємств, установ та організацій міста Коломиї, відповідальними особами за подачу звітності громадянами-підприємцями. Організаторами семінару були працівники управління Пенсійного фонду України в м.Коломиї.

Перед присутніми були підняті питання порушення нарахування та сплати внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування, виявлені при проведенні документальних перевірок, підстави застосування роботодавцями ставки нарахування страхових внесків в розмірі 4%, порядок заповнення розрахунку сум страхових внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування в частині відображення сум лікарняних та відпускних, про звітність до системи персоніфікованого обліку та подання звітності до Пенсійного фонду в електронній формі.

На семінарі виступили начальник управління Л.Михайлишин, заступник начальника управління Г.Григорчук, начальник відділу персоніфікованого обліку, інформаційних систем та мереж управління О.Яворська, начальник відділу по контрольно-перевірочній роботі за нарахуванням та сплатою платежів О.Константінов.

Джерело: Коломийська міська рада
Обговорити на форумі