друкувати


"Краплинка серця дітям" крокує Прикарпаттям

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-12 04:52:11
У місті Долина готуються до проведення благодійного фестивалю "Подаруємо краплинку серця дітям". Дійство відбудеться за пропозицією депутатів місцевих рад, яка виникла під час подібного івано-франківського фесту.

"Ідея благодійного свята виникла під час відвідування івано-франківського дитячого притулку для неповнолітніх, - каже Коломия ВЕВ Порталу організатор дійства, директор міської ТРК "Вежа" Олена ТРЕТЯК. - Ми настільки були натхненні бажанням допомогти сиротам, що підготовка до свята видалася неважкою. Всі, до кого ми зверталися, захотіли допомогти. Єдиною проблемою стала… політика: представники ворогуючих партій категорично не хотіли брати участь в одній акції і це вплинуло за загальну суму зібраних коштів".

До підтримки дітей-сиріт долучилася місцева творча еліта. Своїми піснями на благодійному концерті глядачів порадували Богдан КУЧЕР, Василь САДОВСЬКИЙ, Ірина ШАБАН, гурт Гринджоли. Учасників акції привітав колишній олімпієць Роман ВІРАСТЮК та відомий танцюрист Владислав ЯМА. Всі вони виступали безкоштовно. Також відбувся аукціон, де було виставлено п’ять дитячих робіт. Їхня стартова ціна була 25 гривень. Проте, торгувалися за них жваво. Одну з робіт придбав міський голова Віктор АНУШКЕВИЧУС за 800 гривень.

Під час обласного фестивалю та благодійного аукціону було зібрано близько 10 тисяч гривень, які працівники притулку використають на закупівлю найнеобхідніших речей для дітей – одягу, засобів особистої гігієни тощо.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі