друкувати


Податківці мірялися силами … на шаховій дошці

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-10 03:11:39
"В Шахах – як і в житті. В кожній партії можна змоделювати ситуацію на кілька, а то й більше кроків уперед", - кажуть досвідченні гросмейстери. Свої шахові стратегії проти противників за допомогою пішаків та ферзів вибудовували нещодавно податківці області на спеціальних розграфлених дошках.

Стартували спортивні змагання "Спартакіада -2009", які традиційно щороку організовує Івано-Франківська обласна рада профспілки працівників органів ДПС, серед податківців Івано-Франківщини. Участь у змаганні взяло 10 учасників з різних районів області. Серед них була й представниця прекрасної половини – яремчанська податківка Тетяна Якимова.

7 турнірів по 20 хвилин - саме стільки тривав увесь шаховий поєдинок, за цей час потрібно було довести суперникам, хто з них буде переможцем.

Відтак, кращим шахістом визнано Ігора КАЖУКА з Калуської об’єднаної ДПІ. Друге місце посів Віктор КВАСНЮК, працівник Коломийської об’єднаної ДПІ, а третє – Михайло ЗоЗУЛЬ з Івано-Франківської ДПІ. Переможці отримали почесні грамоти та призи , повідомляє Відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА в області.

Обговорити на форумі