друкувати


Івано-Франківськ почує Святослава Вакарчука "Вночі"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-09 09:31:12
19 березня 2009 року о 19:00 год. в Івано-Франківську в Музично-драматичному театрі імені І.Франка (вул. Незалежності, 42) відбудеться концерт нового музичного проекту Святослава Вакарчука "Вночі". Концерт в Івано-Франківську відбудеться в рамках всеукраїнського туру по 15 містах країни.

У програмі – 11 композицій з альбому "Вночі", а також хіти "Океану Ельзи" в новій обробці. Автор більшості композицій – Святослав Вакарчук, дві написані спільно з музикантами "ОЕ". Нові пісні зацікавлять не лише прихильників гурту, - адже це інша, відмінна від творчості "ОЕ", музика. Програму "Вночі" складно віднести до одного стилю: у ній є все – від джазу до регі.

У концерті візьмуть участь: Святослав Вакарчук, музиканти "Океану Ельзи", а також відомі виконавці джазу, класичної та народної музики.

Святослав Вакарчук: "Я радий, що музика "Вночі" не залишила байдужими тих, хто вміє думати та відчувати. Ми отримали велику кількість абсолютно різних відгуків і відчули, що виникла необхідність прямого спілкування зі слухачем на концертах".

Нагадаємо, презентація проекту "Вночі" відбулася 4 листопада 2008 року в Києві, вже за місяць побачив світ однойменний альбом. Робота над платівкою проходила у трьох країнах світу: запис зроблений у Будинку звукозапису в Києві, зведення – в ICP Studios у Брюсселі (Бельгія), а мастерінг – на Lurssen Mastering у Лос-Анджелесі (США). Над мастерінгом платівки працював відомий американський саунд-продюсер, лауреат двох премій "Греммі" Гавін Лурсен.

Обговорити на форумі