друкувати


Івано-Франківськ: "Тріумф-2008" відбудеться 13 березня

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-06 04:49:36
13 березня 2009 року в Івано-Франківському обласному музично-драматичному театрі імені Івана Франка о 17.00 вже вшосте відбудеться щорічна церемонія вшанування лідерів економічного прогресу Івано-Франківська "Тріумф-2008". Про це на вчорашній прес-конференції у міськвиконкомі розповіли міський голова Івано-Франківська Віктор АНУШКЕВИЧУС, заступник міського голови Ярослав ЯЦИШИН та начальник управління економічного та інтеграційного розвитку Богдан БІЛИК.

У самому розпорядку церемонії та її структурі відбудуться зміни. Так кількість номінацій, у яких визначатимуть кращих, зменшилась з 13-ти, минулого року, до десяти, цьогоріч. У номінаціях "Банк року", "Підприємство-експортер року", "Найбільший платник податків до міського бюджету" цього року переможців не визначатимуть.

Номінацію "Банк року" цього річ вирішили не запроваджувати, за словами начальника управління економічного та інтеграційного розвитку Богдана БІЛИКА, на прохання самих же представників банківських установ, адже минулий рік для них був складним. Тоді як номінацію "Найбільший платник податків до міського бюджету" цього року не запровадили, оскільки найбільших платників податків до міського бюджету Івано-Франківська влада вже відзначила під час форуму співпраці бізнесу і влади. Там їм змогли приділити більше уваги.

Позаконкурсна номінація цього року також буде одна – "Благодійник року".

Інформація про усіх претендентів на міську премію в галузі економічного прогресу у вигляді інформаційних відео роликів буде у повному обсязі розміщена на компакт-диску, який після закінчення церемонії отримають усі домінанти.

Автор: Наталія ВІННИЧУК, прес-секретар голови міськради
Обговорити на форумі