друкувати


В Івано-Франківську продовжують протестувати (фото)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-05 06:24:22
Всеукраїнська організація "Антикризовий спротив" зібрала біля будинку Івано-Франківської облдержадміністрації не більше сотні протестувальників. Люди вимагають надати їм статус потерпілих від фінансової кризи.

Акція протесту незабаром набуде масового масштабу, бо люди вже втомились від обіцянок чиновників, - переконаний організатор протесту в обласному центрі Прикарпаття Віктор Неміш.

Страйкарям обіцяли, що їхні вимоги розглянуть під час сесії Івано-Франківської міської ради, проте до цього питання депутати не дійшли.

Нагадаємо, учасники акції вимагають на урядовому рівні визнати надзвичайний фінансовий стан в Україні. Створити державні соціальні комісії із залученням громадських організацій, державних соціальних служб, представників влади для визначення переліку видів діяльності та категорії громадян, які постраждали від фінансової кризи та затвердити процедури реєстрації таких постраждалих. Анулювати антиконституційні рішення, які дають можливість банкам забирати заставне майно без суду.

"Сьогодні ми ще не будемо розпочинати безстрокове голодування, тому що є намагання обласної влади допомогти вирішити наші питання", - каже Віктор Неміш.





Автор: Дарка ДОРОШ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі