друкувати


За минулу добу на Прикарпатті зареєстровано 4 пожежі, одну людину врятовано

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-05 04:13:40
За інформацією прес-служби Головного управління МНС в області за минулу добу на території Івано-Франківщини зареєстровано чотири пожежі, одну людину врятовано.

Вранці 4-го березня у Калуші виникла пожежа в одній із квартир житлового будинку. Вогнем було знищено диван, речі домашнього вжитку, закопчено стіни та стелю кімнати. Через сильне задимлення у приміщенні МНСникам протягом двадцяти хвилин довелося працювати в апаратах захисту органів зору та дихання. На місці пожежі бійцями МНС було врятовано 52-річного сина власниці квартири. Чоловіка із діагнозом «гостре отруєння чадним газом, термічні опіки першого ступеня» каретою "швидкої медичної допомоги" доставлено в Калуську центральну районну лікарню. Ймовірна причина пожежі - необережне поводження з вогнем при курінні з боку потерпілого. Того ж дня близько 18-ої години в обласному центрі по вулиці Слов’янська виникла пожежа в підвальному приміщенні однієї із багатоповерхівок. Згорів матрац та старий мотлох, що знаходилися там. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем з боку сторонньої особи.

А вніч на 5-те березня на одному із обійсть у селі Пороги Богородчанського району горіла господарська будівля. Вогнем було знищено споруду. Причина пожежі встановлюється.

Загалом з початку року на території Івано-Франківщини виникло 188 пожеж, 22 особи загинуло, повідомляє головне управління МНС України в Івано-Франківській області.

Автор: Олег БОРОДАЧ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі