друкувати


УЄФА Ющенку: Ми самі визначимо міста для Євро-2012

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-05 03:14:14
Прес-секретар УЄФА Вільям ГАЙАР заперечив думку президента України Віктора ЮЩЕНКА про можливість якого-небудь втручання або впливу Києва з метою досягти рівного розподілу між Україною і Польщею міст, які прийматимуть чемпіонат Європи з футболу 2012 року.

Знаходячись в середу у Варшаві на конференції проти расизму у футболі, ГАЙАР сказав, що йому відомо про таку заяву Віктора ЮЩЕНКА.

При цьому ГАЙАР відзначив, що рішення про те, які саме міста і стадіони в Польщі і на Україні і скільки міст від кожної країни приймуть Євро-2012, УЄФА вирішить в травні самостійно: «Чи будуть вони розподілені між країнами порівну, чи ні, - ми ще сьогодні не можемо сказати».

Нагадаємо, що Віктор ЮЩЕНКО під час засідання Координаційної ради з Євро-2012 заявив, що Україна не допустить не паритетності при виборі міст для проведення матчів чемпіонату Європи з футболу 2012 року разом з Польщею.

Заява українського президента пролунала слідом за тією звісткою, що Польща готова прийняти чемпіонат Європи в шести містах, тоді як Україні залишаться тільки два найбільш підготовлених , повідомляє Газета.UA.

Обговорити на форумі