друкувати


Події дня. 04.03.09 (телепрограма)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-05 09:28:00
Коломийська міліція оприлюднила результати розслідування пожежі, яка сталася в місті 15 лютого. У четвертому будинку на вулиці Ірини Вільде горіла третя квартира. Тоді у вогні загинуло двоє людей, ще двох осіб бійцям МНС вдалося врятувати.

Для надання допомоги у проведенні слідчих дій та об'єктивному розгляді справи Коломийське відділення ДАІ просить зголоситися очевидців ДТП, яка трапилася 15 лютого о 18:00 годині в селі Матіївці Коломийського району, на автодорозі Стрий-Чернівці. Під час ДТП зіткнулися два авто: автомобіль "Опель Омега" та "ВАЗ-21140". Внаслідок пригоди 43-літній водій "ВАЗу" та ще троє пасажирів загинули на місці події. Інформацію можна надавати за номерами телефонів: 24884, 26735.

Заплати гроші - позбудешся сміття. Лише уклавши договір на вивіз та захоронення побутового непотребу можна розраховувати на послуги КПЕЖ. Саме ця структура забирає сміття не лише від багатоквартирних будинків, а й з приватних осель.

3 березня був останнім днем реєстрації на участь у зовнішньому незалежному оцінюванні. Кількість зареєстрованих в Коломиї - 1381. Серед них - 498 випускників шкіл, 883 випускники вищих навчальних закладів I-II рівнів акредитації та випускники попередніх років. На сьогодні, у місті є 166 школярів, які не будуть проходити тестування.

Понад 100 обдарованих дітей з п'яти районів області презентували своє мистецтво у Коломиї. На базі 1-ої та 2-ої музичних шкіл пройшов обласний конкурс шкіл естетичного виховання. Музиканти сперечалися за перемогу у кількох номінаціях. Практично всюди фаворитами є коломияни.

Фінал спартакіади школярів району відбувся у ФОСК "Прикарпаття". До Коломиї з'їхались 6 кращих команд Коломийщини. Цьогорічні випускники боролися за звання кращої волейбольної команди року.

9 турів напруженої боротьби, запекла та безкомпромісна гра, непідробні емоції - свідками та учасниками цього стали всі, хто впродовж минулої суботи та неділі перебував в обласному дитячому шаховому клубі. Там відбувся чемпіонат зі швидких шахів, який подарував Коломиї ще двох чемпіонів. Остап Бойцан та Діанка Остяк не дали жодних шансів своїм суперникам.

У рубриці "Новини. Бізнес" ми продовжуємо розповідати про діяльність Івано-Франківського клініко-діагностичного центру.

Коломийський обласний український драматичний театр імені Озаркевича запрошує всіх шанувальників театрального мистецтва на вистави 8 березня о 12:00 годині казка для дітей "Чарівна рукавичка" о 17:00 годині вистава для дорослих "Суєта".


Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі