друкувати


Косівщина: Микитинці з’явилися в Інтернеті

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-04 05:30:04
Відтепер с.Микитинці, що в Косівському районі (Івано-Франківщина) розширило свої межі до безкінечності. Це відбулося завдяки нещодавно створеному сайту. Щоб вперше завітати у Микитинці, треба лише з’єднатись з всесвітньою павутиною Інтернет та набрати адресу www.mykytynci.com

Створений сайт має на меті привернути увагу потенційних інвесторів та туристів до населеного пункту. Для інвестора тут розміщена в зручному стислому вигляді інформація про ресурси, якими володіє село Микитинці, що чекають на інвестиції. Прихильники зеленого туризму на сайті www.mykytynci.com знайдуть зручні підказки як потрапити в Микитинці й розклад руху автобусів з підказками. Крім того, для туристів функціонує галерея із зображеннями природних багатств села, яка є додатковим аргументом, що відпочинок свій варто проводити у Микитинцях. Тимчасову консультаційну підтримку в організації відпочинку надаватиме сільська рада та Громадянська мережа ОПОРА. Надалі механізм роботи населення села з туристами працюватиме автономно від виконавців даного проекту. Це гарна модель яка має довготривалу властивість і здатність жити без додаткового фінансування та без сторонньої допомоги.

Форум на сайті стане єдиним комунікативним полем між всіма микитинецькими, які працюють, навчаються або проживають за межами села й не мають можливості відвідати його. Там вони зможуть обмінюватися думками новинами та бути залученими до життя рідного села. Але форум це не тільки зв’язок між жителями села, це також зручний спосіб для отримання зворотного зв'язку від туристів, що побували в Микитинцях.

При допомозі сайту, с. Микитинці дійсно вийшло за свої межі, що повністю відповідає назві проекту "Село за межами села", який виконано за результатами конкурсу проектів ОГС "Сільським громадам – гідне буття" при підтримці ІСАР "Єднання" за фінансування ТОВ "Систем технолоджі компані Інвестментс".

Обговорити на форумі