друкувати


Вчителі Коломийщини обмінюються досвідом

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-04 01:41:26
На базі Слобідської ЗОШ І-ІІ ступенів Коломийського району проведено районне методичне об'єднання вчителів математики, фізики, які навчають дітей у школах І-ІІ ступенів. У заході взяли участь 21 вчитель району.

Тема "Використання проектної технології на уроках математики, фізики".

Проведено уроки фізики у 8 класі на теми "Види теплообміну", "Розв'язування задачі вправ на множення десяткових дробів". У позакласному заході "Нумо, дівчата" взяли участь кращі учні математики школи.

На базі Замулинецької ЗОШ І-ІІІ ст. проведено районне методоб'єднання вчителів перших класів на тему "Інновація як умова ефективної організації навчально-виховного процесу в сучасній школі". Змістовно пройшов урок у першому класу на тему "Наша Батьківщина – Україна". Перед учасниками семінару з творчим звітом, присвяченим черговій атестації, виступила вчитель вищої категорії С.Дмитерко.

На базі Корницької ЗОШ І-ІІІ ст. проведено районне методичне об'єднання вчителів біології та хімії І-ІІІ ст. за участю 48 осіб на тему "Громадянське виховання та освіта очима вчителя біології" за планом роботи: рівні предметних компетентностей з хімії, методика проведення лабораторного практикуму з біології, відкритий урок з біології, позакласний захід, конкурс "Найрозумніший". Педагоги обмінялися досвідом роботи та обговорили організацію практичної навчальної діяльності на уроках біології, повідомляє прес-служба РДА.

Обговорити на форумі