друкувати


Коломийщина: Роботу відділу культури визнано задовільною

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-03 09:15:03
Відбулась підсумкова колегія працівників відділу культури і туризму Коломийської райдержадміністрації. Обговорено питання про підсумки діяльності установ і закладів культури району за 2008 рік та планові завдання на 2009 рік.

Колегія відділу культури і туризму, обговоривши питання, відзначила, що впродовж 2008 року проводились різноманітні заходи, присвячені пам'ятним та знаменним датам. На ліквідацію наслідків стихії було виділено з благодійного фонду 300 тис.грн. На колегії вирішено посилити контроль за фінансово-господарською дисципліною закладів культури, забезпечити виконання заходів щодо проведення у 2009 році року молоді, створювати умови для проведення українських вечірок на належному рівні з інтелектуальним змістом, а також активізувати роботу по відновленню роботи кіноустановок, повідомляє прес-служба РДА.

В роботі колегії взяли участь заступник голови райдержадміністрації Мирослав Мацьків й голова комісії з питань культури, спорту та в справах молоді Коломийської районної ради Роман Дячук.

Обговорити на форумі