друкувати


Сьогодні телеканалу НТК виповнюється 7 років

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-02 05:16:09
День народження студії працівники зустрічають на роботі. Наше гасло - достовірність та оперативність. НТК - єдине телебачення Коломиї та Коломийського району. Потенційна аудиторія каналу понад 150 тисяч осіб.

Це люди різних вікових груп, адже програмна концепція каналу передбачає фактуальні, аналітичні програми для дорослих, розважальні та пізнавальні для дітей і підлітків. Авторські проекти журналістів телекомпанії НТК нагороджені дипломами різноманітних конкурсів, наприклад "Україна єдина", "Відкрий Україну", "Молоде телебачення". Наразі, в програмній сітці каналу передбачені щоденні новини, прямі ефіри з публічними людьми, авторські програми різноманітної тематики від серйозних аналітичних до веселих розважальних.

Сьогодні випуск новин "Події дня" вийде у новому форматі, з нового знімального павільйону, повідомляє Телерадіокомпанія "НТК".

Коломия ВЕБ Портал вітає колег по інформаційній ниві – телерадіокомпанію НТК – з Днем народження телеканалу. Прийміть від нас найщиріші побажання успіху в нелегкій праці тележурналістики, визнання Вашої аудиторії, подальшого підвищення професіоналізму, підняття Ваших рейтингів і оцінок. Найкращих і успішних Вам ефірів!