друкувати


699 шкіл України на карантині

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-02 11:24:06
У Києві поки що не поспішають вводити карантин у школах, хоча на минулому тижні число хворих на грип в місті зросло на 15%, у тому числі і серед учнів шкіл. В кінці лютого хворих було приблизно 25 тисяч осіб, а поріг складає 27 тисяч 927 хворих. Київські медики говорять, що при збереженні такої тенденції на цьому тижні епідпорог не буде перевищений, а значить, поки що немає підстав для введення карантину.

В цілому по Україні минулого тижня на карантині знаходилося 699 шкіл. Це школи Севастополя, Вінницької, Дніпропетровської, Донецької, Закарпатської, Запорізької, Київської, Львівської, Одеської та Хмельницької областей.

Епідеміологи думають про те, щоб на початку цього тижня ввести карантин в школах міста Дубно і в Житомирській області. Проте в школах Рівного з сьогоднішнього дня відміняється карантин, введений два тижні тому. За даними протиепідемічної міськкомісії, кількість хворих тут зменшилася, показники захворюваності знизилися і учні можуть знову йти в школи, повідомляє Освітній портал.

Обговорити на форумі