друкувати


Медики Коломийського району вивчали нову Програму

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-27 03:44:09
В Коломийській районній державній адміністрації відбувся презентаційний семінар з програми "Міжсекторна модель співробітництва сприяння здоров'ю матері та дитини", яка реалізується в рамках Україно-Швейцарської програми "Здоров'я матері та дитини".

Метою Програми є ознайомлення з можливостями та замотивування спеціалістів, які працюють в сфері охорони здоров"я матері та дитини до участі в навчанні ефективним технологіям надання послуг, спрямованих на покращення здоров'я матері і дитини, повідомляє прес-служба РДА.

Завданням заходу було надати учасникам семінару інформацію про модель "Міжсекторного співробітництва сприяння здоров'ю матері та дитини", ознайомити зі змістом послуг, яким будуть навчені спеціалісти районів в рамках впровадження компоненту № 1 Україно-Швейцарської програми "Здоров'я матери та дитини".

Учасниками заходу були завідуючі ФАПів та амбулаторій району. Вели навчання Оксана Винницька – консультант Українського Фонду "Благополуччя" – відповідальна за реалізацію компоненту "Здоров'я матері та дитини" в Івано-Франківській області, Олена Карагодіна – доктор медичних наук, професор, консультант-тренер Українського Фонду "Благополуччя дітей" та Тетяна Цюман – кандидат педагогічних наук, консультант-тренер Українського Фонду "Благополуччя дітей".

Після знайомства учасники обговорили умови ефективної роботи. Це не остання зустріч. Згодом відбудеться наступна сесія, на якій обговорюватимуться актуальні проблеми та інформаційні повідомлення щодо стану здоров'я матері та дитини.

Обговорити на форумі