друкувати


Динамо пропонує 5 мільйонів за аргентинця

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-26 05:35:34
Київське "Динамо" цікавиться молодим форвардом "Бока Хуніорс" Лукасом В’ЯТРІ. В’ЯТРІ - основний форвард "Бока Хуніорс" Керівництво аргентинського "Бока Хуніорс" повідомило, що з України прийшла пропозиція щодо трансферу талановитого нападника Лукаса В’ЯТРІ.

Віце-президент "Бока Хуніорс" Хосе БЕРАЛЬДІ підтвердив, що київське "Динамо" цікавиться молодим нападаючим клубу. "Так, ми дійсно отримали пропозицію по В’ЯТРІ. Зараз всі клуби Аргентини відчувають економічні проблеми. Але все залежить від бажання самого гравця і президента клубу", - заявив БЕРАЛЬДІ.

Сам В’ЯТРІ повідомив, що готовий перебратися в Україну . При цьому керівництво аргентинського клубу заявляє, що відпустить футболіста мінімум за 6 млн. євро відступних. А за інформацією бразильських ЗМІ, "Динамо" зробило пропозицію в 5 млн. євро.

Зазначимо, що напередодні матчу з "Валенсією" "Динамо" відчуло нестачу виконавців в лінії атаки. Одні травмовані, інші дискваліфіковані і виходить, що грати нікому.

Довідка: Лукас В’ЯТРІ. Нападаючий. Народився 29.03.1987. В складі "Бока Хуніорс" дебютував 17 травня 2008 року. Забив 9 голів в 22-х матчах, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі