друкувати


Через Євро-2012 скоротять навчальний рік

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-26 04:29:48
У Львові під час проведення матчів чемпіонату Євро-2012 будуть передбачені спеціальні заходи. Про це йдеться в урядовому проекті Концепції транспортного обслуговування і управління дорожнім рухом під час проведення Євро-2012, який розглянула Львівська міська рада.

"Використовуючи практику проведення Євро в 2004 і 2008 роках, міські заходи передбачатимуть завершення навчання в середніх і вищих навчальних закладах Львова в травні. Це не тільки розвантажить транспортну мережу, але і дасть можливість використовувати гуртожитки навчальних закладів для поселення футбольних фанів. З метою створення в місті атмосфери свята на час чемпіонату буде також введений скорочений на 2-3 години робочий день. Для того, щоб місто мало привабливий вигляд на місяць буде призупинене будівництво, ремонт та інші масштабні роботи", - інформує прес-служба Львівської міської ради.

Крім того, планується створення окремих смуг руху для громадського транспорту, обслуговуючого Євро-2012, на основних магістралях, що поєднують аеропорт, стадіон, залізничний вокзал, фан-зони, фан-села. Навколо Львова буде побудована мережа парковок особистого транспорту, які будуть поєднані зі стадіоном маршрутами громадського транспорту, повідомляє Освітній портал.

Обговорити на форумі