друкувати


Ділились досвідом учителі Коломийського району

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-26 12:08:50
Відбулося районне методичне об'єднання вчителів математики на базі Воронської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів на тему "Перспективи та проблеми формування математичної компетентності учнів у класах фізико-математичного профілю.

Проведено зустріч з професорсько-викладацьким складом факультету математики та інформатики Прикарпатського університету імені Василя Стефаника. Вчителі математики відвідали музей "Освіта Прикарапаття" при університеті.

Досвідом роботи у класах фізико-математичного профілю ділились вчителі під час презентації уроку-проекту алгебри у 9 класі "Арифметична та геометрична прогресії". Вчителів ознайомлено з наказом МОН України "Про проведення державної підсумкової атестації з математики у 9-11 класах в 2008-2009 навчальних роках, про умови проведення конкурсу "Кенгуру" 22 березня, а також підсумки проведення ІІ, ІІІ етапів Всеукраїнської олімпіади з математики.

На базі Виноградської загальноосвітньої школи відбулося районне методичне об’єднання вчителів початкових класів на тему "Формування мовленнєвої культури молодших школярів. Вміння працювати з краєзнавчим матеріалом. Взяли участь вчителі третіх класів І-ІІІ ступенів району. Досвідом роботи з краєзнавчим матеріалом ділилась вчителька Виноградської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Леся ТИМЧИШИН. Постійнодіючий семінар вчителів образотворчого мистецтва у Великоключівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів проходив у формі творчого звіту на тему "Я долю вибрала сама…". У творчому звіті взяли участь вчителі образотворчого мистецтва району, студенти училищ і візків й колишні учні вчителя-методиста Ганни ВИКЛЮК, повідомляє прес-служба РДА.

Обговорити на форумі