друкувати


Ю.КОСТЕНКО: Будьте свідомі підприємці! Виробляйте українське!

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-25 05:10:58
24 лютого Івано-Франківськ відвідав лідер Української Народної партії Юрій КОСТЕНКО.

Його зустріч із журналістами розпочалася з інциденту: якась неврівноважена жінка в різкій формі почала звинувачувати владу. Ось, мовляв, до чого країну довели: пенсії не платять, людей із роботи скорочують, виплати на біржах не дають та ще й тепло погрожують відключити. Ну як і скільки таке безчинство терпіти можна!

Юрій КОСТЕНКО відреагував цілком виважено і сказав, що народу вже вривається терпець. І цілком ймовірно, що незабаром на вулицях великих міст і столиці зокрема будуть численні пікети. І другий Майдан. Але цей буде вже більш непримиренний. "Країна в кризі, - зазначив керівник УНП. - А головною причиною такого стану України є політика, яку треба змінити. Вихід з економічного колапсу треба шукати виключно у підтримці українського виробника".

Національний тип економіки має діяти за принципом тріади: виробляти, захищати та споживати українське. Підтримка має виражатися у зниженні податкового тиску на українських підприємців. УНП вже внесла законопроект який зменшує тиск на малий і середній бізнес. Але й виробники мають самі стати на захисті своєї продукції, зробити її конкурентоздатною і в якісному і в ціновому відношенні. На жаль, у нас ще такого немає. Тому й тоннами ввозиться контрабанда, а митники заплющують на все очі, у передчутті хабарів від незаконного ввозу.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі