друкувати


Протягом минулої надійшло 30 заяв про скоєння злочинів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-25 04:36:28
Протягом минулої доби в міськрайоргани міліції краю надійшло 30 заяв та повідомлень про скоєння злочинів, в тому числі 8 крадіжок, 4 випадки заподіяння тілесних ушкоджень, 2 хуліганства. Водночас розкрито 21 злочин. Задокументовано 3 порушення антинаркоманійного законодавства та один злочин, пов’язаний з незаконним обігом зброї. У сфері економіки викрито 8 протиправних проявів.

Співробітники рожнятівської міліції розкрили крадіжку, вчинену місяць тому. З помешкання в одному з сіл зловмисник викрав побутову техніку та електроінструменти. Як встановили працівники міліції, у скоєнні злочину є підстави підозрювати раніше судиму особу – 34-річного жителя сусіднього Долинського району.

У скоєнні крадіжки підозрюється й неповнолітня мешканка Снятинського району. 14-річна школярка, як виявилося, минулого тижня скористалася вільним доступом до будинку односельчанина і поцупила гаманець з грошима.

Минулої ночі до лікарні в Калуші було доставлено з ножовими пораненнями брови та підборіддя 16-річного місцевого жителя. Виявилося, що тілесні ушкодження - наслідок непорозуміння між потерпілим та його старшим на рік братом, конфлікт між якими виник під час спільного розпивання спиртних напоїв.

Тисменицькі оперативники викрили факт збуту наркотиків. На околиці райцентру правоохоронці затримали 26-річного жителя Івано-Франківська, який щойно продав пакетик з марихуаною іншому молодику.

А на Городенківщині працівники підрозділу Державної служби боротьби з економічною злочинністю припинили реалізацію контрафактної продукції 29-річним місцевим чоловіком. У його крамниці вилучено понад 400 неліцензійних компакт-дисків на суму понад 21 тисячу гривень.

Минулої доби в області трапилася одна дорожньо-транспортна пригода, в якій травмовано одну людину, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області .

Обговорити на форумі