друкувати


Прикарпаття: 4 пожежі за добу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-24 03:53:49
За інформацією прес-служби Головного управління МНС в області минулої доби на Івано-Франківщині виникло 4 пожежі, одну людину травмовано.

На світанку 23 лютого в селі Устя Снятинського району виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем було знищено житлову кімнату та речі домашнього вжитку, пошкоджено перекриття, крівлю житлового будинку. Внаслідок пожежі 72-літня власниця будинку отримала термічні опіки І-ІІ ступеня. Потерпілу з місця події одразу ж було доставлена в травматологічне відділення Снятинської ЦРЛ. За даним фактом ведеться дізнання.

23 лютого близько 18-ї години в селі Гвізд Надвірнянського району на одному із обійсть горіла господарська будівля. Внаслідок пожежі вогнем було знищено покрівлю, майно господаря, пошкоджено стіни та перекриття. Причина пожежі - коротке замикання електропроводки.

Вніч проти 24 лютого в місті Івано-Франківську по вулиці Сорохтея виникла пожежа в підвальному приміщенні одного із житлових будинків. Вогнем було знищено побутове сміття та речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку особи без постійного місця проживання.

24 лютого в селі Бистриця Надвірнянського району виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем було знищено житловий будинок та речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі – відсутність протипожежної розділки.

Загалом з початку року на території Івано-Франківщини виникло 169 пожеж, 19 осіб загинуло, повідомляє головне управління МНС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі