друкувати


Підписано розпорядження до 65 річниці визволення України

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-24 03:37:22
Голова Коломийської райдержадміністрації Михайло Вінтоняк підписав розпорядження "Про заходи щодо відзначення в районі 65-ї річниці визволення України від фашистських загарбників і перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років".

Планом передбачено посилити соціальний захист ветеранів війни, а саме: проаналізувати виконання обласної програми з поліпшення життєзабезпечення ветеранів війни та жертв нацистських переслідувань та вжити дієвих заходів для її реалізації, повідомляє Прес-служба РДА.

Також належиться забезпечити щорічний комплексний профілактичний огляд ветеранів війни, диспансерний нагляд та повний обсяг реабілітаційного лікування. Здійснювати пільгове медикаментозне забезпечення та безоплатне зубопротезування. У разі потреби, ветеранам війни надаватиметься необхідна допомога для проведення ремонту житлових будинків і квартир, у забезпеченні твердим паливом та скрапленим газом.

Щодо організаційних заходів, планується провести у Народному домі урочисте засідання та святковий концерт, присвячені 65-ій річниці визволення України від фашистських загарбників. У населених пунктах району теж відбудуться святкові концерти, збори, зустрічі керівників органів виконавчої влади та посадових осіб місцевого самоврядування з ветеранами війни, членами сімей загиблих, жертвами нацистських переслідувань та ряд інших заходів.

Обговорити на форумі