друкувати


Коломийська РДА - переможець конкурсу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-23 01:22:12
Коломийська районна державна адміністрація зайняла друге місце в Україні у конкурсі "Приязна адміністрація".

Власне, з такої приємної новини розпочав щопонеділкову оперативну нараду голова Коломийської районної державної адміністрації Михайло ВІНТОНЯК.

Нагадаємо, що Постановою Кабінету Міністрів України від 18 липня 2007 року № 933 "Про проведення Всеукраїнського конкурсу "Приязна адміністрація" започатковано з 2008 року проведення Всеукраїнського конкурсу "Приязна адміністрація".

Метою Конкурсу є виявлення кращих форм і методів організації роботи з населенням, узагальнення та поширення кращого досвіду роботи з питань якості державних (адміністративних) послуг та своєчасності їх надання, пропаганди та підняття престижу державної служби і державного службовця, заохочення, стимулювання державних органів, які працюють на високому професійному рівні.

На виконання п.4 Положення про Всеукраїнський конкурс "Приязна адміністрація" Коломийська районна державна адміністрація подала анкету для участі у цьому Конкурсі.

Результат, звичайно, приємний. А от перше місце зайняла Гайсинська районна державна адміністрація Вінницької області.

На нараді також обговорено виконання бюджету району, криміногенна обстановка, пенсійне забезпечення та електронна звітність, показники Програми зайнятості населення, перевірка закладів громадських харчувань та шкіл, повідомляє Прес-служба РДА.

Обговорити на форумі