друкувати


За минулу добу на Прикарпатті виникло 5 пожеж, у вогні загинуло 2 особи

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-20 06:14:23
За інформацією прес-служби Головного управління МНС в області за минулу добу на території Івано-Франківщини виникло 5 пожеж, у вогні загинуло 2 особи, життя однієї людини бійцям МНС вдалося врятувати.

19 лютого обідньої пори в селі Волосів Надвірнянського району на одному із обійсть горіла господарська будівля. Внаслідок пожежі вогнем було знищено близько тонни сіна, пошкоджено покрівлю та стіни споруди. На місці пожежі було виявлено тіло загиблої 60-річної дружини домогосподаря. За даним фактом ведеться дізнання, повідомляє Головне управління МНС України в Івано-Франківській області.

Ще один трагічний випадок стався в ніч проти 20 лютого в Івано-Франківську. В одній із квартир житлового будинку по вулиці Бельведерській виникла пожежа. Внаслідок пожежі вогнем було знищено побутову техніку, пошкоджено речі домашнього вжитку. На місці пожежі було виявлено тіло загиблого власника квартири. Наразі за даним фактом ведеться дізнання. Причина виникнення пожежі встановлюється.

19 лютого в місті Івано-Франківську по вулиці Матейки виникла пожежа в одній із квартир житлового будинку. Внаслідок пожежі вогнем було пошкоджено ліжко та речі домашнього вжитку. Через сильне задимлення рятувальникам довелося гасити пожежу в апаратах захисту органів зору та дихання. Під час гасіння пожежі бійцями МНС врятовано 62-річного господаря. Рятувальники вивели потерпілого із задимленого приміщення із задимленого приміщення квартири і каретою швидкої медичної допомоги чоловіка було доставлено до центральної міської лікарні. Як зазначають фахівці МНС ймовірною причиною пожежі вбачається необережність потерпілого у поводженні з вогнем.

19 лютого о 17-ій годині в обласному центрі по вулиці Толстого виникла пожежа в електрощитових на 6-му та 7-му поверхах одного із житлових будинків. Вогнем було частково пошкоджено електропроводку та електрощити, задимлено під’їзд даного будинку. Причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки в електрощитових.

20 лютого на світанку горіла господарська будівля на одному із обійсть в селі Шепарівці Коломийського району. Внаслідок пожежі вогнем було знищено господарську споруду та 4 т сіна. За даним фактом ведеться дізнання.

Загалом з початку року на території Івано-Франківщини виникло 162 пожежі, 19 осіб загинуло.

Обговорити на форумі