друкувати


На витрати парламенту - 600 млн гривень

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-20 03:24:25
Більшістю голосів депутати затвердили кошторис для парламенту. Але жаліються, що коштів їм не вистачає. Депутатам не вистачає коштів на оплату проживання в готелях.Верховна рада затвердила кошторис парламенту на 2009 рік. Документ підтримали 347 народних депутатів з 440 зареєстрованих в сесійній залі.

Постанова приймалася за скороченою процедурою, відтак депутати не оприлюднили обсяги коштів, які вони мають намір витратити на забезпечення своєї діяльності в поточному році.

За словами голови комітету ВР з питань регламенту Олександра ЄФРЕМОВА, бюджет ВР цього року затверджений в розмірі майже 600 млн. грн.

Він запевнив, що для забезпечення роботи депутатів потрібно близько 800 млн. грн, а в нинішньому кошторисі дефіцит становить 118 млн.

ЄФРЕМОВ заявив, що практично не вистачає коштів на оплату проживання депутатів у готелях, скорочено статті на транспортні видатки, а також скорочено статті фінансування, що стосуються забезпечення основних питань діяльності депутатів. Депутат також зауважив, що немає коштів на завершення будівництва комітетів по вулиці Садовій, 3-А, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі