друкувати


Електронний кубик РУБІКА

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-19 04:00:55
Перший повністю електронний, чутливий до доторків кубик РУБІКА - RUBIK's TouchCube – виставила на Міжнародному ярмарку іграшок в Нью-Йорку (American International Toy Fair) гонконгська компанія Techno Source.

"Ми працювали над цим кубиком протягом останніх трьох років зусиллями груп інженерів на двох континентах і тепер дуже раді поділитися з усім світом, - повідомив президент фірми Ерік ЛЕВІН (Eric LEVIN) в прес-релізі Techno Source. - Rubik's TouchCube є "кубиком мрії " для кожного, хто любить високотехнологічні гаджети, адже наш продукт поєднує в собі найсучасніші технології з легендарним творінням РУБІКА".

Важлива особливість: сенсори та акселерометр розпізнають дотики пальців тільки на тій грані, що виявляється верхньою. Разом з тим гравці можуть вибрати між класичними і сучасними звуковими ефектами на різних рівнях гучності, а також "зберегтися" на певній стадії складання головоломки. Крім того, в кубик вбудовано "вирішувач", який крок за кроком покаже шлях до заповітної мети.

Поки багато подробиць невідомо. Наприклад, не пояснюється, як заряджається акумулятор. Чи інтерактивний кубик до комп'ютера. Однак, судячи з присутності на одній з граней USB-порта, дає відповідь на обидва питання.

На ринок США RUBIK's TouchCube має вийти восени. Очікувана ціна - $ 150, повідомляє META.

Обговорити на форумі