друкувати


15 артистів у фіналі відбору на Євробачення-2009

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-19 02:30:51
Національна телекомпанія України (НТКУ) опублікувала список виконавців, що потрапили до фіналу національного відбору на пісенний конкурс "Євробачення-2009".

У фінал потрапили 15 артистів: Tori JOY і Ірa POISON (проекти Олександра ПОНОМАРЬОВА, Київ), група "Гарячий шоколад" (Київ), БРЯНЦЕВА Тетяна (Київ), група-учасник "Нової хвилі" "Zаклепкі" (Київ), Наталія ВОЛКОВА (Херсон), 4 Kings (Київ), Світлана ЛОБОДА (Київ), Kishe (Київ), ANA (Київ), гурт "Nikita" (Київ), Олександр ПАНАЙОТОВ (Москва), Денис БАРКАНОВ (Київ), GODO (Київ) та Ленара ОСМАНОВА (Київ).

Ці виконавці продовжать боротьбу за право представляти Україну на міжнародному конкурсі "Євробачення-2009", фінал якого відбудеться 16 травня в Москві.

Фінал національного відбору на "Євробачення-2009" відбудеться 8 березня в "Палаці Україна". Переможця шляхом змішаного голосування будуть вибирати глядачі Першого Національного в інтерактивному режимі і журі.

Фіналісти національного відбору були оприлюднені НТКУ через десять днів після того, як відбувся півфінальний концерт кандидатів.

Це викликало масу чуток і припущень в пресі. Повідомлялося, зокрема, що причиною затримки стала продюсер Олена МОЗГОВА, підопічна якої - Анастасія ПРИХОДЬКО - була дискваліфікована з-за численних порушень правил відбору. Нібито МОЗГОВА намагалася підкупити журі і відновити участь ПРИХОДЬКО у конкурсі.

Сама МОЗГОВА чутки про підкуп спростувала, однак заявила, що не згідна з рішенням журі і зажадала НТКУ анулювати результати півфінального відбору, повідомляють Подробности.

Обговорити на форумі