друкувати


У Коломиї привселюдно затримали збувальника наркотиків

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-19 11:32:54
17 лютого посеред білого дня на вулиці в центральній частині Коломиї, що на Івано-Франківщині, оперативники підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків провели операцію з затримання молодика, який приторговував марихуаною. Очевидцями кінцевої стадії міліцейських заходів стали десятки громадян.

Як повідомив начальник ВБНОН УМВС в області Роман Чекмарьов, міліціонери не планували проводити операцію в людному місці, однак саме на той час вони володіли інформацією про те, що збувальник неспроста вештається поблизу площі Героїв. Його важливо було затримати з речовими доказами злочинних дій. Перед цим оперативники задокументували факт реалізації паперового згортка з умістом наркотичної речовини. Аналогічні згортки було виявлено при поверхневому огляді цього мешканця Коломиї, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Надалі в ході проведення санкціонованого обшуку в помешканні за місцем фактичного проживання 21-річного затриманого оперативники виявили сховок, в якому господар зберігав 22 грами марихуани у розфасованих дозах. До матеріалів кримінальної справи долучені й близько двох тисяч гривень, отриманих затриманим внаслідок незаконних операцій з наркотичною речовиною. Затриманням цього чоловіка правоохоронці не обмежилися. Тієї ж доби до відділу міліції було допроваджено 28-річного коломиянина, який, як з’ясовано, постачав марихуану на нелегальний ринок збуту.

Щоб викрити цих наркоділків, правоохоронці ретельно перевіряли їхній спосіб життя майже місяць. Натомість фігурантам кримінальної справи відтепер варто морально підготуватися до того, що перебування під вартою цілком ймовірно виявиться довготривалим - від п’яти до десяти років. З початку цього року прикарпатською міліцією викрито 28 осіб, які збували наркотики. Більшість з них заарештовано.

Обговорити на форумі