друкувати


Протягом минулої доби в області надійшло 23 заяви про злочини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-18 03:50:03
Протягом минулої доби в чергові частини міліції надійшло 23 заяви і повідомлення про злочини, в тому числі 3 пограбування, 4 крадіжки, 2 хабарництва. Водночас прикарпатські правоохоронці розкрили 19 злочинів. Тричі з незаконного обігу вилучалися наркотичні речовини. У сфері економіки задокументовано 4 злочини.

45-річний мешканець Тлумацького району потрапив у поле зору оперативників Вовчиненцького відділення міліції. Як наразі відомо, чоловік, застосувавши фізичне насильство до неповнолітнього, силоміць заволодів мобільним телефоном. У грабіжника вилучено речовий доказ.

Матиме проблеми із законом 17-річний житель обласного центру. Останній, перебуваючи у кафе, викрав мобільний телефон відвідувачки закладу.

Учора задокументовано три злочини, пов’язані з крадіжками лісу. Зокрема, у Верховинському районі міліціонери затримали вантажівку, водій якої без документації перевозив 9 кубометрів лісу. А в Рожнятівському районі викрито місцевого жителя, який самовільно зрубав в місцевому лісництві дерева ялиці.

У Городенківському районі співробітники Державтоінспекції затримали автомашину, в якій без відповідної документації транспортувалися дві тонни металобрухту.

У Коломийському районі в ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції затримали збувальника наркотиків. У 21-річного мешканця райцентру виявлено та вилучено чималу кількість згортків з марихуаною, а також гроші, здобуті з реалізації наркотичної речовини.

Другу добу поспіль на автошляхах області, на щастя не зареєстровано, дорожньо-транспортних пригод, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі